banner ons team

Ons Team

We werken met een plezierig team van gedreven professionals. Met verschillende expertise en interesse. Net als onze sterk diverse en groeiende klantenbestand. Met hun lokale-, regionale-, nationale- en internationale reikwijdte zijn wij dagelijks in de weer om resultaten te boeken.

Drs. Roderick Reetraa

Drs. Roderick Reetraa

Afgestudeerd Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en Postdoctoraal Fiscaal Recht aan de Gemeentelijke Universiteit Amsterdam en sinds 1985 werkzaam als fiscalist. Eerst op de fiscale afdeling van de toenmalige Amro Bank later in de adviespraktijk Wisselink / KPMG Meijburg / Lentink Accountants & Belastingadviseurs als een van de 11 vennoten. Mede oprichter van B.V. ’t Rekenhuys.

Mr. Alexander Netze FB

Mr. Alexander Netze FB

Met een dubbel meesterschap in privaat en fiscaal recht al meer dan 25 jaar werkzaam als fiscaal jurist. Waarvan 10 jaar als belastingadviseur bij KPMG Meijburg & Co (Big Four). En ruim 10 jaar (Fitacc / de Jong en Laan) ervaring als vennoot / belastingadviseur voor een brede MKB-praktijk. Inmiddels sinds 2012 naast Roderick , belastingadviseur voor ’t Rekenhuys. Tevens als register belastingadviseur (RB ) ingeschreven in het Register Belastingadviseurs. En bovenaan bij mijn naam FB wijzigen in RB.

Cees de Wit

Cees de Wit

Ook Cees is afkomstig van een van de Big Four en kan inmiddels bogen op een jarenlange ervaring en altijd werkzaam geweest in de financieel administratieve hoek. Daarom is hij op de hoogte van diverse geavanceerde administratieve systemen. En is hij in staat met ervaren oog op efficiënte en solide wijze jaarrekeningen en alles wat daaraan gekoppeld is te verzorgen. Waaronder publicatiestukken, aangiften vennootschapsbelasting - en inkomstenbelasting. In voorkomende gevallen verzorgt hij ook de specifieke benodigde bescheiden voor bijvoorbeeld een bancaire financiering.

Daan Stroomberg

Daan Stroomberg

Daan is inmiddels al vier jaar ons jonge enthousiaste talent. Hij is dankzij een stijgende leercurve inmiddels multi-inzetbaar geworden, met een aantrekkelijk tarief voor de klant. Daan is van de dagelijkse administratieve praktijk en ondersteunt de klant op snelle wijze met hun vragen en werkzaamheden.

Wilma Bannink

Wilma Bannink

Wilma heeft een jarenlange administratieve achtergrond in de advocatuur en later bij Lentink Accountants & Belastingadviseurs. Zij is een echte duizendpoot en daarom ook Chef de Bureau. Voor alle vragen van praktische aard kunt u bij haar terecht. Zij doet de agenda’s, is een vraagbaak en is van alle markten thuis.